Healing Suite giver dig inspiration til at skabe sundhed for sjæl, krop og sind

Persondatapolitik

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med persondataloven. Når du foretager et køb via webshoppen, kan du vælge aktivt i tjek-boks, at give samtykke til at du vil tilmeldes vores nyhedsbrev. Vi opsamler ikke automatisk din mail til denne brug og du vil ikke modtage nyhedsbreve, blot fordi du har foretaget et køb hos Healing Studio.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig via email med information og tilbud. Du er på vores liste, og vil modtage information og tilbud, indtil du selv afmelder dig. Dette kan til enhver tid gøres via link nederst i nyhedsbrevet.

I forbindelse med køb hos Healing Studio opgiver du en række personoplysninger, som vi benytter i forbindelse med behandling og forsendelse af dit køb.

Disse oplysninger lagres for hvert køb hos os i 5 år, i overensstemmelse med lovgivningen for vores regnskabsforpligtelse. Herefter slettes oplysningerne.

I forbindelse med et køb oplyser du fx:
Navn/ Firmanavn
Adresse
Email
Telefonnummer
Betalingsoplysninger

Oplysningerne anvendes til tredjeparter til behandling af din ordre.
Tredjeparterne er som følger:

Handelsplatform: Shopify
Betalingshåndtering: Quickpay, NETS/TELLER
Emailhåndtering: Mailchimp
Forsendelse: Post Nord

Du kan til en hver tid kontakte os for information om, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Du kan også kontakte os for rettelse af eventuelle fejl, udlevering eller anmodning om sletning eller begrænsning af oplysningerne.

Kontakt os her:

Healing Suite
River and Raven IVS
Frihedsvej 6, 4. Tv.
2960 Rungsted Kyst
Danmark

Mail: mail@regitzebay.com

Mobil: +45 27140725
Eller vi kontaktformular: her

Websitet Healing Suite anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på siden. En cookie er en tekstfil, der lageres på din enhed for genkendelse af denne. Den har til formål at gemme dine indstillinger, forsyne os med statistik og trafikmåling, samt målretning og frekvensstyring af annoncering.
Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter:

Google Analytics
Facebook
Who Copied Me

Der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie og de kan ikke indeholde virus.
Du kan slette eller blokere for cookies: http://minecookies.org/cookiehandtering/

Ønsker du at klage over behandlingen af dine oplysninger og data, kan dette ske til Datatilsynet.