Healing Suite handler om alt det, der skaber healing, trivsel og ægte rigdom

Healing Session

Healing er en bevægelse mod helhed.

Det er en proces mod at blive helt dig selv, fri for tillærte mønstre og overbevisninger, der ikke længere tjener dig.

Healing opløser blokeringer og traumer i energisystemet, så din livskraft igen kan strømme frit og forsyne hele dit system med fornyet vitalitet.

Når jeg udfører en healing, arbejder jeg intuitivt, med de 7 chakraer som udgangspunkt. Uanset hvilke symptomer mine klienter kommer med, oplever jeg næsten altid, at de mangler jordforbindelse, har for meget negativ tankevirksomhed og undertrykte følelser, der har hobet sig op i brystet. De fleste behandlinger rummer derfor både energimæssig forløsning, styrkelse og balance som udgangspunkt.

Under en healing session benytter jeg mine clairvoyante evner til, at læse hvilke bagvedliggende årsager der giver symptomer. Disse årsager er ofte udtrykt som overbevisninger, der ligger gemt på det ubevidste plan og danner grundlaget for hvordan vi oplever verden.

Vores celler er under konstant påvirkning af denne ubevidste tankestrøm, fordi de tilpasser sig de beskeder, de får fra nervesystemet.

Nervesystemet er styret af vores sinds fortolkning af verden. Altså vores tanker, følelser og overbevisninger.

Under healingen bytter jeg disse overbevisninger ud med konstruktive, kærlige og positive overbevisninger, så din egen selvhealende funktion kan aktiveres og fungere optimalt.

Healing tilfører ny energi til dit system, skaber jordforbindelse og åbner hjertet.

At blive healet føles som ren kærlighed, ultimativ omsorg, en universel omfavnelse.
Det virker så opløftende og livsbekræftende, at være i kontakt med den healende energi. Det giver fred, velvære og tryghed.

Ofte kan der mærkes forandringer med det samme, nogen gange i løbet af dagen eller de efterfølgende nætter. Mange er trætte efter en healing og jeg anbefaler, at du yder ekstra omsorg for dig selv efter en healing og drikker masser af vand eller urtethe.

Sessionen tager ca. 60 min. og foregår i Rungsted Kyst
Pris: 1.200 kr.

Kontakt mig her for at booke en tid