Healing Suite giver dig inspiration til at skabe sundhed for sjæl, krop og sind

Personlig Rådgivning

"Du var så imponerende tydelig og korrekt i dine beskrivelser.
Utrolig præcise beskrivelser af både mig som person, men også ift. mine udfordringer/ bekymringer.
Enestående at du "bare" nøjagtig kunne mærke, hvor jeg havde mest brug for din hjælp/ guiding (endda i rigtig prioriteret rækkefølge). Du gjorde det så fint og behageligt. Tak for at give mig det "kærlige spark" jeg havde brug for, for at komme videre. Jeg får nok brug for flere, men jeg er virkelig taknemmelig for det du gav mig. Giv den gas, du er fantastisk."
Kram Helle.

I den personlige rådgivning ser jeg med klarsyn på dig.
Jeg aflæser din sjæls grundlæggende karakter og talentkærne, samt afdækker hvordan, de udspiller sig på nuværende tidspunkt i dit liv.

Dernæst ser jeg med klarsyn på de forskellige livsområder, hvor du oplever udfordringer lige nu. Det kan være temaer som kærlighed, bolig, økonomi, familie og arbejdssituation. De ydre omstændigheder vi befinder os i, kan ofte løses gennem indsigt i de bagvedliggende årsager. Undervejs i sessionen overleverer jeg den vejledning og konkrete råd, der ligger til dig. Ofte bliver der også vist, hvordan de forskellige situationer, kan rumme muligheden for personlig vækst for dig. 

En session kan give dybe indsigter, små boblende aha oplevelser, eller en endelig bekræftelse på noget du selv har på fornemmelsen.

En rådgivning med klarsyn vækker forbindelsen til vores indre væsen. Vi bliver mindet om hvem vi egentlig er og hvorfor vi er her.
Jeg oplever, at det giver fornyet tillid til universet og et positivt syn på fremtiden. Det føles som en vitaminindsprøjtning, en kickstarter eller en bølge af energi som du kan lade dig flyde med på.

Når vi tager indsigterne til os og husker hvem vi er, i vores essens, sker der en opklaring i vores energisystem. Energiblokeringer opløses og en naturlig healingsproces sættes i gang.

En clairvoyant rådgivning er på den måde en alle tiders kickstarter til at påbegynde forandringer i dit liv.
-Hvis du vil.

Sessionen tager 45-60 min.
Pris: 1.800 kr.