Healing Suite handler om alt det, der skaber healing, trivsel og ægte rigdom

Jeg var ret skråsikker i min sag, men så blev jeg testet.

Jeg har lige lavet et regnestykke.

Det blev 36.000.
Danske Kroner.

Så mange penge har jeg, rundt regnet, brugt på fiskeolie, siden jeg blev bekendt med, at det var et must  for min sundhed. Det var træningsgudinden Lotte Arndal, der gav mig den besked under et Body Boot Camp forløb, jeg havde meldt mig til engang, da jeg besluttede mig for, at komme i form. (Og det skal jeg love for, at man kommer med Lotte Arndal).

Anyway.

Tilbage til fiskeolien.

Den har slet ikke virket.

Det fandt jeg ud af for et års tid siden, da jeg fik taget en test.
Dengang vidste jeg faktisk overhovedet ikke hvorfor jeg tog fiskeolie (eller, det gjorde jeg jo, fordi Lotte sagde, at jeg skulle). Men jeg vidste faktisk ikke præcist, hvorfor det var så vigtigt at indtage.

Jeg tog dog rigeligt.

Af den dyreste slags.

Bare lige for at være på den sikre side.

Nå, men så kom en af vores venner forbi.
Han er partner i et firma, der sælger testbaseret kosttilskud.
Det skulle jeg ikke nyde noget af, for jeg havde lige købt nye forsyninger af de blå flasker med det, der skulle være verdens bedste og reneste fiskeolie.

Men jeg ville da gerne lige tage en test, så vi kunne få dokumenteret, at jeg havde fat i den lange ende her.

Testen skulle vise, om jeg fik nok Omega 3 og om mit forhold mellem Omega 6 og Omega 3 var i optimal balance, så jeg havde en afbalanceret fedtsyre-profil og ikke gik og kæmpede med en underliggende kronisk inflammation.

Da kronisk inflammation spiller en afgørende faktor i livsstilssygdomme som visse typer af kræft, leddegigt, depression og autoimmune sygdomme som diabetes, hashimoto, psoriasis og alzheimer, synes jeg egentlig, at det gav fin mening at få det testet.

Vi er genetisk skabt til at have en lige fordeling mellem Omega 6 og Omega 3.
Når vi har det, er vi i stand til at skabe en inflammation, når vi skal hele, hvis vi har skåret os i fingeren. Det er Omega 6, der sørger for, at skabe den helende inflammation og på en måde fungerer som ildspåsætter.

For at kunne slukke ilden igen, er vi nødt til at have nok Omega 3 i vores krop. Ellers har vi en underliggende kronisk inflammation, som vores immunsystem konstant skal kæmpe med.

Det svækker hele vores system og det er i høj grad afgørende for, om vi udvikler de sygdomme der er betegnet som livsstilssygdomme.
Som ordet “livsstilssygdomme” indikerer, er det sygdomme, der er betinget af vores livsstil og det er derfor også sygdomme, vi kan forsøge at forebygge eller helbrede ved at leve på en måde, så vi giver vores system de bedste betingelser.

Da testen kom retur fra det norske laboratorium 14 dage senere, var jeg forventningsfuld klar ved havelågen, da jeg var helt sikker på, at jeg havde en balance, der var fuldkommen perfekt.
Vi spiser masser af friske, økologiske grønsager og frugt. Vores kød er fra fritgående dyr. Vi får færøske laks hver uge, sildemadder i weekenden og østers til nytår. Og omega 3 olie i stor stil hver dag.

Min test var ikke i balance.
Bevares, den var da (heldigvis) ikke på amerikaner niveau.

Men alligevel...
Vi bør ideelt set have et forhold mellem Omega 6 og Omega 3 på 1:1
WHO anbefaler 4:1 eller bedre
Videnskaben anbefaler 3:1eller bedre
Gennemsnittet for folk i Europa (der ikke tager Omega 3 tilskud) er 15:1
Gennemsnittet i Amerika er 24:1

Mit var 4,7:1
Det kunne være værre.

Men nu er jeg ikke typen, der stiller sig tilfreds med dårligere end bedst, så hvis der findes et produkt, der kan få mig under de 3:1, som videnskaben anbefaler, så skal jeg selvfølgelig have fat i det. Det kunne min ven jo heldigvis hjælpe mig med.

Efter 120 dage med den nye olie, fik jeg taget test nummer 2 og min balance var nu nede på præcis 3:1.

Det var startskuddet til, at jeg begyndte at interessere mig intenst for kosten, som en helbredende faktor, som vi nemt kan have indflydelse på uden strenge diæter og besværlige kostplaner. Det er mit liv simpelthen for langt til og jeg gætter på, at du har det på samme måde.

Med en antiinflammatorisk livsstil og de rette kosttilskud behøver det hverken være kedeligt eller besværligt, at leve livet med trivsel og godt helbred.

Jeg blev naturligvis partner i det firma, som min ven introducerede mig til og i dag er det en del af mit selvstændige liv, som jeg virkelig nyder at arbejde med.

Hvis du vil vide mere om Zinzino BalanceOil, er der link her til et indlæg.

Hvis du selv vil testes kan du gøre det her eller kontakt mig for vejledning her

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort