Healing Suite handler om alt det, der skaber healing, trivsel og ægte rigdom

TJEKLISTE: De her 10 ting skal du ha´ styr på, inden du bliver partner i en direkte salgsvirksomhed.

1. Hvor begejstret er du HELT ÆRLIGT selv?
Din egen begejstring for produktet er essentiel. Ville du købe produktet selv, hvis du ikke var partner? Når du er partner i en direkte salgsvirksomhed, er du ikke sælger, du er formidler.
Hvis du ikke kan formidle en ægte begejstring og glæde ved dit produkt (og selv bruger det), så har du valgt det forkerte produkt. Som formidler er hele dit fokus på den person, du sidder over for og det problem eller behov dit produkt kan hjælpe med. Når du har det i fokus, kommer din forretning til at vokse stille og roligt, mens du reelt set hygger dig over kaffen og hjælper mennesker du holder af. Det er en ret fantastisk måde “to make a living”

2. Tjek firmaets ØKONOMI
Jeg plejer, at sige, at der ikke er nogen risiko forbundet med at starte en virksomhed i direkte salg. Det er faktisk en sandhed med modifikationer. Du kan nemlig reelt set miste hele din forretning, hvis det firma du er partner i lukker. Er firmaet børsnoteret, er det nemt at få indsigt i økonomien, ellers må du tjekke deres regnskaber. Dette er essentielt.

3. Tjek om firmaet er med i DSF (Direkte Salgs Foreningen)
Hvis firmaet er medlem, betyder det, at de er blevet nøje gennemgået og i alle henseender lever op til både uskrevne etiske regler og den gældende markedsføringslovgivning. Det er en stor tryghed for dig, at vide, at alt hvad du repræsenterer, lever op til lovgivningen og er etisk korrekt.

4. Tjek firmaets lønplan / kompensationsplan
Det er naturligvis afgørende, at firmaet har en lønplan, som reelt giver dig muligheden for, at opnå økonomisk frihed og opbygge løbende passiv indkomst. Det kan være ret tidskrævende, at gennemgå de forskellige firmaers lønplaner, men de ligger offenligt tilgængeligt på deres hjemmesider, så det er bare at gå i gang. Der er to ting, jeg har lagt vægt på i mit valg. For mig var det afgørende, at der ikke er nogen form for begrænsning på muligheden for indtjening og at virksomheden tilbyder kunderne muligheden for en lukrativ abonnementsordning. På den måde har du løbende indtægt mens du opbygger forretningen og det betyder, at du hurtigere kan skabe en indkomst, der svarer til et lønmodtagerjob.

5. Undgå pyramide-spil (forklædt som forretning)
Hvis firmaet er med i Direkte Salgs Foreningen, så behøver du ikke bekymre dig om dette punkt, men hvis dit hjerte banker for en virksomhed der ikke er, så kan du tjekke hvor stor en andel af deres omsætning, der stammer fra produkter, som sælges uden for netværket.
Andelen af produkter, der sælges uden for netværket skal være højere end 50%, hvilket sker helt naturligt når, du har at gøre med et firma, der producerer kvalitetsprodukter, som folk er glade for.

Pyramidespil er ulovlige pengespil, men nogen gange flytter de også (ligegyldige) produkter rundt i netværket, for at skjule det faktum, at der er tale om et ulovligt spil.
 
6. Undersøg liiige markedet
Uanset hvilken forretning du drømmer om, at skabe, skal du naturligvis undersøge markedet.
Det gælder også, hvis du vil starte som selvstændig i direkte salg. En ting er, at du selv er vild med produktet, men tjek også om produktet har potentiale til at nå ud til et bredt marked. Er det et produkt, der er “nice to have” eller “must have”? Jo større problem dit produkt løser for kunderne, jo sjovere bliver din forretning. Du kan også overveje om kunderne overhovedet er klar over, at de har brug for dit produkt, eller om du skal ud og overbevise dem om det? De fleste ved godt, at de har brug for Omega 3, men de færreste ved, hvad æteriske olier kan gøre for deres helbred, for nu at give et eksempel.

7. Undersøg hvad der er særligt for dit produkt
Hvad kan du tilbyde kunderne, som de ikke får andre steder (ud over den ekstraordinære kundeservice de får fra dig)?. Bedre kvalitet, lavere pris, videnskabelig evidens, økologi, bæredygtighed, social ansvarlighed?. Naturlige ingredienser, testbaserede resultater og bæredygtig produktion er noget af det, jeg selv har lagt stor vægt på i mit valg.

8. Det altafgørende WHY?
Når du bliver partner i en direkte salgsvirksomhed, er du personlig repræsentant for firmaet, produkterne og den kultur der er i firmaet. For mig var det afgørende, at vælge et firma med super høj etisk standard, eminent kundeservice og bæredygtige kvalitetsprodukter, som kan gøre en reel forskel for folk. Det, at kunne gøre en reel forskel for mine kunders helbred og at kunne teste og dokumentere det, er faktisk det, der driver mig til at arbejde med Zinzino. Det er SUPER afgørende, at du finder ud af, hvad der motiverer dig og om virksomheden kan opfylde det, så du kan glæde dig over din forretning hver dag.

9. Hvem er din ledestjerne?
Overvej at kaste et blik på de mennesker, der startede forretningen og din sponser. Kan du forholde dig til dem som gode ledere og relatere til dem som mennesker. Hvilke værdier har de og hvad er deres kald? Er de tilstede i forretningen, har de selv gået vejen og gør de det stadig? Direkte salg er som en super enkel kage-opskrift, der gives videre og duplikeres i en uendelighed. Det er det der gør, at alle har lige muligheder og at alle kan lykkes med forretningen. Derfor er det afgørende for din succes, at der er et stærkt lederskab af folk, der bærer den oprindelige opskrift videre og ikke lige pludselig får lyst til, at mixe deres egne ingredienser i kagedejen.

10. Slå koldt vand i blodet og ta´ en ven med
Det er jo ikke os alle sammen, der genkender en god forretning, når vi bliver præsenteret for den (host host). Jeg var selv noget forbeholden, da vores gode ven introducerede os for Zinzino.
Jeg havde ikke noget reelt kendskab til forretningen, produkterne eller direkte salg i det hele taget. Hvis jeg ikke havde haft min mand med, så var jeg sandsynligvis ikke startet, men han kunne gennemskue forretnings-muligheden med det samme og jeg skulle lige “mærke efter”. Derfor takkede vi ja til at mødes flere gange. Jeg fik gennemtrawlet nettet, analyseret, overvejet, mærket efter og fik 1001 (tilfredsstillende) svar på mine 1001 spørgsmål. Derefter var jeg klar og havde fuld tillid til min sponser, havde afprøvet (og forelsket mig i) produkterne og var sikker på, at kulturen og etikken i firmaet, var noget jeg ville være stolt og glad over at være en del af. Det var godt, jeg havde min mand med.

Hvis du spørger Tony Robbins, så er direkte salg fremtidens forretningsmodel og den model han selv ville involvere sig i, hvis han skulle vælge i dag. Tony Robbins har et økonomisk perspektiv, som jeg er helt enig i. Jeg synes, at alle burde have muligheden for, at opbygge velstand, der giver større og større afkast i takt med, at vi selv bliver ældre. Så kan vi trække os ubekymrede og velhavende tilbage til hængekøjen, når vi er blevet trætte. Kan vi tilmed arbejde med produkter, der øger menneskers sundhed og trivsel, så bli´r det ikke bedre. Hvis du spørger mig.

Læs de 7 vigtigste årsager til at jeg elsker min direkte salgsvirksomhed her 

Læs her om mit team er noget for dig

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort