Healing Suite giver dig inspiration til at skabe sundhed for sjæl, krop og sind

Hvad er healing?

Healing betyder at blive hel.

For mig betyder det, at blive helt sig selv, sådan som det altid var meningen, vi skulle være.

Healing er en proces, hvor vi giver slip på tillærte overbevisninger og mønstre, der ikke længere tjener os, og erstatter dem med nye, der er i overensstemmelse med vores sjælsessens.

Det er en proces, hvor blokeringer forløses, så energien igen flyder frit og en proces hvor der tilføres ny energi, så hele systemet boomer med energi, kraft og vitalitet.

Det er også at genskabe kontakten med vores inderste væsen, så vi er i stand til at mærke klart, hvad der er godt for os og i stand til, at handle i overensstemmelse med det vi mærker.

Vi er som udgangspunkt selv-healende væsner og vores system forsøger hele tiden at opretholde harmoni og skabe balance. Forskning har vist, at vores organer er designet til at heale sig selv under de rette omstændigheder.

Det betyder, at vores celler påvirkes af det miljø, de er omgivet af. Det er ikke kun det fysiske og kemiske miljø, vi tilbyder vores krop gennem fx mad, tekstiler og luftkvaliteten, der har betydning, men i allerhøjeste grad også det psykiske miljø. Altså vores tanker, overbevisninger og følelser.

Vores såkaldte moderne livsførelse giver kroppens selvhealende egenskaber nærmest umulige omstændigheder at arbejde under.

Vi er stressede som aldrig før, hvilket kommer tydelig til udtryk som mistrivsel, angst og depression, ikke kun hos voksne men også hos flere og flere børn.

Verdenssundhedsorganisationen WHO forudser, at stress og depression vil være den største sygdomsfaktorer i år 2020. Alene i Danmark dør 1.400 danskere hvert år af stressrelaterede sygdomme og i 2010 oplevede 15% af danskerne over 15 år, at de var stressede. Det er mere end 500.000 mennesker.

For mig giver det derfor mening, at arbejde med healing på en ny måde. Vores livsførelse fordrer, at vi arbejder forebyggende med at opretholde balance og trivsel, i stedet for at køre os selv i sænk, før vi griber til handling. Vi er nødt til at skabe det rette miljø for vores eget selvhealende system, så vi løbende kan varetage vores helbred og trivsel på en naturlig måde, uden bivirkninger.

Når vi arbejder med selvhealing på daglig basis, tager vi samtidig ansvar for vores eget velbefindende. Det, at nære omsorg for os selv, i stedet for at drive rovdrift på os selv, er en stærk erklæring om selvkærlighed. At elske sig selv er første skridt til at trives i livet og opleve den kærlighed, vi dybest set alle længtes efter som det mest grundlæggende ønske for vores liv. Selvkærlighed er første skridt mod healing.

Dernæst tager vi fat på at skabe det rette miljø for vores celler, så de kan udføre deres selvhealende egenskaber optimalt. Vi er nødt til at se vores dæmoner i øjnene og rydde op i vores bagage, for at skabe klarhed og overensstemmelse i hele vores system. Vi er i høj grad et produkt af det miljø, vi befandt os i fra embryo til 7 års alderen. Vores virkelighedsopfattelse stammer fra de oplevelser, vi havde på det tidspunkt og ikke mindst hvordan vi fortolkede dem. Overvej lige et sekund hvad de første 7 år af dit liv lærte dig om verden. Hvordan var graviditeten, hvordan kom du ud, hvordan trivedes din mor med sin nye rolle, hvordan var dine forældres forhold, havde de stress over økonomi, bolig eller arbejde. Fik du søskende, blev dine forældre skilt. Elskede dine forældre dig betingelsesløst, eller skulle du gøre dig fortjent til deres kærlighed, blev du udvist fra fællesskabet når du ikke opførte dig ordentligt, var der sider af dig, som du fik besked på at pakke sammen?

Alle tænkelige situationer positive som negative, har efterladt dig med en specifik opfattelse af verden, som har ligget til grund, for den måde du agerer i verden på og har gjort det siden du var barn.

Disse overbevisninger har ikke bare været med til at skabe dig som person, men har også skabt de omstændigheder, der udgør dit liv, som det har udfoldet sig indtil nu. De ligger kodet i dit ubevidste sind og fungerer som vaner, du bevidstløst agerer ud fra i alle mulige situationer af dit liv.

For at heale må vi tage magten hjem til os selv, hvor den hører hjemme.
Healing er en proces.
En rejse med formålet at lære os selv at kende, for at kunne handle i overensstemmelse med vores inderste væsen.
Healing skaber balance, indsigt, fred og kærlighed.
Ofte skaber healing også helbredelse.