Healing Suite handler om alt det, der skaber healing, trivsel og ægte rigdom

Derfor er det ikke ligegyldigt hvilken Omega 3 du tager

Jeg vil hellere brække min storetå, end undvære min daglige Omega 3 tilskud.
Ej, ok det er måske lidt overdrevet.

Men vi er altså nogle, der er ret passionerede omkring vores Omega 3 produkter og det er der faktisk en rigtig god grund til at være.

Omega 3 er en essentiel fedtsyre.
Det betyder, at vi har brug for den, for at vores krop fungerer optimalt.
Læge, Jerk Langer siger ligefrem, at Omega 3 er livsnødvendig.

Omega 3 understøtter optimal hjernefunktion, hjertefunktion og immunforsvar og det er jo sådan set også ret essentielle funktioner, kan man sige.
Vi kan ikke selv producere Omega 3, så vi skal have det via vores kost.

Gode Omega 3 kilder er fede vildtfangede fisk, rogn, krabbe og alger.
Halv-dårlige Omega 3 kilder er plantebaserede som hørfrø, chiafrø og rapsolie.

Faktisk skal vi indtage en ret specifik mængde Omega 3, baseret på vores kropsvægt og vores evne til at optage næringsstoffer. Minimum 2.400 mg Omega 3 om dagen med en kropsvægt på 80 kg.

Det svarer til at spise fed fisk ca. 5 gange om ugen. ( Scary-fact: For vores familie på 4 ville det så rundt-regnet blive for 3.600 Kr. færøsk laks om måneden og det er jo alligevel en sjat)

Nå, men mængden af Omega 3 skal desuden have det rette forhold mellem EPA (eikosa-pentaen-syre) og DHA (dokosa-hexaen-syre). Det får vi naturligt via de ovennævnte gode Omega 3 kilder.

Tilbage i 2004 fandt et hold italienske forskere (University of Milan) ud af, at de kunne teste et menneskes fedtsyreprofil, ved at udføre en simpel priktest. De var i gang med at forske i fedtsyreprofiler for børn med ADHD og priktesten var en nem metode til, at få indblik i om børnene havde nok Omega 3, eller om der kunne være sammenhæng mellem lavt indhold af Omega 3 og ADHD.  ( Forskningen viste, at børn med ADHD havde en balance mellem Omega 6 og Omega 3 på 40:1. Kontrolgruppen af børn havde en balance på 20:1. WHO anbefaler en balance på maks 4:1)

I Norge sad en forsker ved navn Ola Eide, som netop havde udviklet et Omega 3 produkt, han mente ville være løsningen på, at vi ikke får nok Omega 3 og at de produkter der er på markedet, ikke løser problemet effektivt. Med priktesten kunne han nu påvise problemet og samtidig dokumentere, at hans produkt kunne levere løsningen.   
Hemmeligheden ved Ola Edies Omega 3 produkt, som han døbte BalanceOil, var, at han havde fundet en metode, der efterlignede naturens egen proces.

Når vi spiser fede fisk får vi Omega 3, der er beskyttet naturligt mod oxidering via indholdet af Polyfenoler, som er en super potent antioxidant. På den måde holder Omega 3 fedtsyren sig stabil længe nok til, at vi kan optage den i kroppen.

Når fisk presses til fiskeolie, sker der det, at Polyfenolerne bliver ødelagt. Det er et problem, fordi så oxiderer ( harsker ) Omega 3 fedtsyren, inden vi når at optage den i kroppen. At have Omega 3 i kroppen, der oxiderer, giver frit spil for de frie radikaler og det har en lang række skadelige virkninger. (Dem er jeg ikke ekspert i, men du kan evt. læse mere om det på cancer.dk).

For at undgå oxidering tilsætter producenterne af fiskeolie Vitamin E. Det udsætter harskningen en smule, men dog ikke længe nok. Det er sandsynligvis forklaringen på, hvorfor flere forbruger-undersøgelser viser, at fiskeolier ikke har den ønskede effekt. (På trods af, at videnskaben dokumenterer, at nok Omega 3 er essentielt for vores helbred)

Ved at tilføre potente Polyfenoler fra tidligt høstede oliven, kan Ole Eides BalanceOil holde Omega 3 fedtsyren stabil, indtil kroppen har optaget den og effekten kan måles ved hjælp af priktesten. Resultatet er, at 95% opnår en Omega 6:3 balance på 5:1 (eller bedre) i løbet af 120 dage, når de indtager den rette mængde BalanceOil.  

For at bringe konceptet ud i verden teamede Ole Eide op med distributions-virksomheden Zinzino, som i dag distribuerer BalanceOil konceptet internationalt via sælgere i hele verden.

Efter at jeg havde brugt 36.000 Kr (not kidding) på fiskeolie (den i blå flaske) og testen viste, at jeg ikke var i balance, var jeg ualmindelig ivrig efter at få styr på dén sag. Efter 120 dage med Zinzino BalanceOil havde jeg en balance på 3:1 og en akut forelskelse i Zinzino, som jeg efterfølgende naturligvis er blevet passioneret partner i.

Test din egen fedtsyre-balance her.

Eller kontakt mig personligt her.

7 afgørende grunde til, at jeg elsker min Zinzino Forretning, finder du her

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort