Healing Suite handler om alt det, der skaber healing, trivsel og ægte rigdom

Hvis Bill Clinton lader cigaren falde og siger tak, så...

Der var engang hvor jeg troede, at direkte salg var mest for amerikanske husmødre, der hyggede sig med at bytte plastikbøtter og læbestifter hen over kaffen, mens ungerne legede på plænen, isen smeltede langsomt i limonaden og det var sommer.

O boy.
Was I wrong...

Direkte salg er big business!
192 billioner dollars om året omsættes der for (2018)!
WOW!

Jeg havde aldrig overvejet konceptet som en reel forretningsmulighed, som jeg kunne arbejde med, leve af og brænde for.
Når jeg tænker nærmere over det, så er det selvfølgelig fordi Direkte Salg er et autonomt system, som udelukkede bygger på, at et begejstret menneske deler sin begejstring med et andet menneske.
Direkte salgs-virksomheder annoncerer ikke i magasiner og aviser, så medmindre man er blevet introduceret af en begejstret ven, er hele industrien som en lukket fest af gyldne muligheder, som de fleste af os (her i Danmark) ikke engang aner eksisterer. Eller... jeg havde i hvert fald ikke fattet pointen...  Men så så jeg Bill Clinton takke alle de kvinder, der arbejder med direkte salg i USA og så var jeg jo nødt til at undersøge sagen nærmere.

Så hvad er det mon for gyldne muligheder og hvad skyldes begejstringen?

Her får du de 7 afgørende årsager, til at verdens største ledere, i alt fra økonomi til selvudvikling, lovpriser direkte salg som fremtidens forretningsmodel, set med min erfaring som partner i Zinzino.

1. Du bestemmer selv hvor og hvornår  
Når du er uafhængig partner i en DS-virksomhed, er du din egen boss og har i princippet din egen selvstændige virksomhed. Du kan arbejde hvor end du befinder dig og det giver stor frihed for familien at have muligheden for at arbejde hjemmefra. Du har mulighed for at tilpasse de timer du lægger i din virksomhed som det passer dig bedst. Det betyder reelt, at du kan opbygge en forretning stille og roligt ved siden af dit day-job. De fleste bruger 2-5 år på at opbygge en fuldtidsindkomst i deres DS- virksomhed og mens de fleste ser frem til at kunne kvitte deres day-job, vælger nogle få, at beholde det. Jeg elsker jo mit arbejde med River Studio og Healing Suite, som går fint i tråd med min Zinzino-virksomhed, så for mig er det naturligt at have flere virksomheder.


2. Du bestemmer også selv med hvem
Det bedste er, at du selv bestemmer, hvem du vil give muligheden for, at være en del af din forretning. Det, der skaber din forretning, er de mennesker, du inviterer til at være en del af dit team og den kultur i skaber sammen. Forestil dig, at bygge forretning med dine bedste venner, uden stress og økonomisk risiko.


3. Du kan få succes med virksomheden uanset hvilken baggrund du har
En DS-virksomhed er en færdig forretning, som du får serveret på et sølvfad. Du får ikke bare forretningsplan, produkter, logistik og kundeserviceafdeling, men også al læring og sparring i hvordan du rent faktisk lykkes med forretningen. Det betyder, at alle har lige vilkår uanset uddannelse og baggrund. Når vi er samlet i Zinzino for at fejre hinandens succes, så er det sikkert som amen i kirken, at jeg triller tårer i lind strøm. Jeg ELSKER, at høre hvordan folk har udviklet sig og har fået opfyldt deres vildeste drømme. Strukturen i DS virksomheder gør, at den enkeltes succes er alles succes og det betyder reelt, at alle arbejder sammen om, at hjælpe alle til at lykkes. Altså, jeg ved ikke hvordan tingene fungerer på dit arbejde, men i modeverdenen hvor jeg kommer fra, er det ikke altså ikke sådan man gør.


4. Risikofrit og lav investering
Da jeg startede butik investerede jeg 500.000 kr inden jeg overhovedet åbnede døren for kunderne. Det er ret normalt, at der er en stor investering og ditto risiko forbundet med at starte som selvstændig, næsten uanset hvilken virksomhed man starter. I Zinzino startede jeg for et meget lavt beløb og deres forretningsmodel gør, at jeg lynhurtigt fik min investering tilbage. I DS-virksomheder har man jo ikke faste omkostninger som husleje og personale. Men man har heller ikke et varelager, som man risikerer at brænde inde med. Alt det står “moderforretningen” for og det er en kæmpe lettelse.


5. Passiv indkomst
Ordet Passiv Indkomst er en floskel. Der er meget lidt, der kommer gratis eller “af sig selv” på denne jord. Hvis du vil høste skal du først så. Punktum. Der er dog nogle situationer, hvor du kan høste ualmindelig godt af en relativ lille indsats. Tænk på John Lennon som skrev sangen Imagine. Jeg tænker, at han muligvis gnægger lidt i skægget, over hvor nemt det var, når han kikker ned på millionerne, der stadigvæk ruller ind til hans arvinger. DS-virksomheder er bygget op efter samme princip, hvor du laver en indsats, som du efterfølgende får løbende profit af. Du kan selvfølgelig vælge, at ligge i hængekøjen og lade stakaterne rulle ind, men hvorfor? John Lennon holdt jo ikke op med at skrive sange efter det første hit. Han blev ved, fordi det var sjovt og når du er i et godt team, har et fantastisk produkt som verden har brug for, så er det da langt mere attraktivt end at snue i køjen.


6. God energi, selvudvikling og fællesskab    
I Zinzino er der mennesker med virkelig forskellig baggrund. Der er elite-sportsfolk, kostvejledere, advokater, fysioterapeuter, kunstnere, politifolk, lærere, håndværkere og læger. Men alligevel oplever jeg, at der er et ualmindeligt stærkt fællesskab, som går ud over uddannelse og profession. Jeg tror, at fællesskabsfølelsen handler om, at vi alle har en fælles vision, nemlig at hjælpe folk til at skabe forandringer i deres liv gennem bedre sundhed, udvikling, fællesskab og økonomisk velstand.  Mange af vores foredragsholdere, som Chris MacDonald, Arne Nielsson og Rikke Hertz udtrykker, at der er en helt særlig stemning og høj energi til vores events.


7. Storslåede visioner og en hurtig bil i overhalingsbanen?
Jeg har en hel del kollegaer i Zinzino, som har haft modet til at drømme stort og disciplinen til at forfølge deres drømme på daglig basis. De har taget skridt hver eneste dag og holdt snuden i sporet, for at nå deres drømme. Det har de gjort med konsistens i flere år. 5-10-15 år har det taget, at opbygge en forretning, der reelt har givet dem økonomisk frihed. Direkte salg er ikke en "get rich yesterday" business. Der er ingen genvej til millionerne og man får løn som fortjent. Men alle kan få succes med virksomheden og uanset om det starter med en lille forsigtig drøm, eller en fuldstændig vanvittig vision, så er opskriften den samme.     

Hvis du drømmer om ekstra indkomst, at arbejde hjemmefra, at være en del af et fantastisk fællesskab og at gøre en positiv forskel for menneskers helbred og trivsel så kontakt mig for en (gensidig uforpligtende) snak om dine muligheder her.

Hvis du er nysgerrig og gerne vil vide mere om direkte salg, så læs min tjekliste med de 10 ting du skal have styr på, inden du bliver partner i en direkte salgsvirksomhed her.

Se produkterne jeg anbefaler for optimalt helbred her

 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort