Healing Suite handler om alt det, der skaber healing, trivsel og ægte rigdom

Journal

 • Hvad er Chakrasystemet egentlig for noget?

  Hvad er chakra for noget og hvordan kan vi bruge chakrasystemet til selv-healing? Det får du svar på i denne korte artikel om emnet, hvor jeg forklarer hvad chakra er og hvor begrebet stammer fra. Husk at du kan downloade min guidede chakra healing nederst på siden ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
 • Hvad er healing?

  Healing er en proces. Ordet healing betyder at blive hel. For mig betyder det, at blive hel, at blive helt sig selv. At slippe gamle overbevisninger og mønstre, der ikke længere tjener os. At tage kraften tilbage hvor den hører til. At skabe de rette omstændigheder for at vores selvhealende egenskaber kan udføre mirakler og at kende os selv.
 • Hvad er clairvoyance?

  Clairvoyance... mange ved at ordet betyder at se klart. Men faktisk dækker begrebet i daglig tale, over en vifte af metoder til at aflæse informationer klart, fra det C.G. Jung kaldte det kollektive ubevidste. Læs her om de forskellige clairvoyante evner og hvorfor de er vigtige, måske endda livsvigtige, for alle mennesker at forbinde sig til.
 • Hvad er forskellen på clairvoyant rådgivning og spådom?

  En kort artikel om forskellen på de to begreber clairvoyance og spådom og samtidig et indblik i hvad en god clairvoyance skal indeholde og bidrage med, efter min overbevisning.